Exklusivt whitparty

Om man inte känner att man är nöjd med utbudet av klientelet eller tröttnat på de klassiska swingersklubbarna, hotellfesterna eller det lite mindre festarrangörna så vill vi erbjuda ett alternativ.

Närmast håller vi vårt whiteparty, en temafest med tydligt fokus på att välkomna en ny skara människor till vårt nätverk, fokus ligger som alltid på fest, nätverkande och klubb. Vi har blivit omnämna i media och har blivit ett bra alternativ för de som vill ha ut mer av än bara sex. I dagsläget har vi ett litet antal biljetter kvar och tror ni att ni skulle vara en bra match, vågar bjuda på er själva och vill komma i kontakt med likasinnade så ser vi fram emot er ansökan till oss på Det hemliga sällskapet.

Klädkoden som vi är hårda på att ni ska följa på vårt kommande event den 17 juni är vit.
Vi förväntar oss vit, sedan om det finns detaljer med andra nyanser eller fäger ser vi mellan fingrarna men basfägen bör vara vit från topp till tå. Sedan hur mycket eller lite kläder ni kommer i är endast upp till er.

På alla våra event har vi bemanad garderob/skåp, bar, dj, dansgolv och givetvis lekytor som brukar användas flitigt. Ni förväntas inte att ligga men om ni skulle hamna i rätt sinnestämning vill vi ge er möjligheten. Annars om ni är där för att skapa kontakter, mingla, festa eller bara ha en kul kväll är ni lika välkomna till oss på DHS.

Vi är inte för alla, endast för de utvalda.
Har ni frågor eller funderingar så besök gärna vår hemsida en googlesökning bort eller skicka ett pm till oss så gör vi vårt bästa för att återkomma inom kort.

/ DHS
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.