Ditt livs bästa orgasm(er)? Par vill ta hand om tjej

Vi är ett erfaret, trevligt och snuskigt par. Efter ett antal träffar med tjejer härifrån har vi kommit fram till att något vi älskar (och de med, kan vi lova) är att få skänka tjejer intensiv njutning. Att få vara två på en och ha kontrollen.

Vi har ett hembyggt bondagebord och de tjejer som provat att låta sig bindas eller spännas fast där och låta oss ta hand om sin njutning har alla vimmelkantiga och helt slut vinglat ner med ett saligt leende.

Vi älskar att tillsammans smeka, slicka, pulla, knulla, nypa och vibrera dig till nya intensiva orgasmer. Vi visar gärna hur klädnypor, klämmor och piskor kan göra upplevelsen till något helt otroligt.

Detta handlar inte om renodlad bdsm. Vi vill helt enkelt att du vågar lägga din njutning i våra händer. Ja, vi vill ha dig fastspänd med särade ben, kanske ögonbindel (de flesta tjejer verkar ha lättare att slappna av och njuta då). Men syftet är inte egentligen att dominera dig utan bara ha kontrollen över din njutning och dina orgasmer.

Vi tycker om enkla möten. Vi letar efter tjejer som vågar ses under dessa förutsättningar. Vi pratar givetvis igenom gränser och säkerhetsord, men har vi kommit så långt vill vi ha dig på vårt bord sedan… ;-)

Vi är inga pinnsmala fotomodeller. Han är lång, normalbyggd med lite extrakilon. Hon är kortare, mullig/halvstor med lite extrahud sedan en viktnedgång. Om detta stör dig är vi inget för dig. Om du däremot letar efter fritänkande, snuskiga, toleranta, njutningsfokuserade, kåta, omhändertagande, lyhörda och omtänksamma personer har du kommit rätt. Vårt fokus är din njutning och dina orgasmer.

Så om du känner att det vore spännande att få släppa kontrollen och bara njuta i orgasm efter orgasm, eller om du har svårt att komma och vill ha hjälp så tveka inte att höra av dig. Vi är bra på detta!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.