Man för henne för återkommande träffar

Söker dig man 50-60 år, gärna frånskild med ställe att träffas återkommande typ en - två gånger i månaden- Företräddelsevis helger.
Bäst om du är singel, lite less på att dejta för riktigt förhållande men ändå vill ha kvinnligt sällskap och skön sex regelbundet.

Vad vill vill ha är träffar med oss för trekant (inget bi alls!) eller att mannen här är åskådare. Känner vi förtroende så kan du med tiden träffa kvinnan själv om du fotar/filmar/återberättar för mannen.
Fungerar det bra så är vi beredd att ge dig och kvinnan stor frihet med era ensamträffar. Lockar inte det så behöver du inte svara.
Då vi har barn hemma finns för oss inte mycket utrymme för sex utanför sovrummet, men du får gärna vara öppen för lite mer än så. Tänk tex oljemassage, förspel i duschen, sex på köksbordet, kanske lättare dominans. Har du förslag själv så är det stort plus.

Du är inte liten/smal men behöver inte vara vältränad. Vanlig daddykropp är bäst.
Storleken på din kuk? Behöver inte vara enorm men iaf inte liten. Var ärlig på den punkten liksom i övrigt om du väljer att skriva oss.
Om du svarar på denna annons så beskriv kort din livssituation, hur ofta och var du kan träffas och lite om dina mått, utseende och sexuella preferenser.
Om det klickar skulle vi också vilja veta om du skulle vara beredd att liksom vi testa dig och köra utan kondom?
Vi bestämmer om och isf när vi går vidare på kik. Du behöver inte fråga.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.