Återkommande skönt på tre med mig som tjej?

Jag är en mysig, långhårig, småsöt och undergiven person som tyvärr föddes som kille, men som inte känner mig manlig. Jag drömmer om att få vara tjejklädd, feminiserad, sminkad, fin och sexig tillsammans med ett par som jag kan umgås med både i och utanför sängen. Snabbträffar är inget som intresserar mig, utan jag vill bygga upp något fint, som med tiden leder till återkommande träffar hemma hos paret, helst långvariga där jag kan sova över ibland. Jag vill gärna utveckla en kvinnlig gemenskap med tjejen i paret där hon lär mig sminka mig, klä mig feminint, och i övrigt lära mig allt om att vara kvinna! Är detta något som låter intressant?

Om detta ska funka i längden är det viktigt med förtroende mellan alla tre. Träffarna bör också vara givande, trygga och sköna för alla tre. Jag tycker att något av det finaste och sexigaste som finns är när en tjej blir upphetsad av en kille, sliter av sig trosorna och bara längtar efter att han ska ge henne ett äventyr i kärlekstunneln, med kraftfulla kvinnliga orgasmer som följd, och en skön utlösning för killen inne i hennes slida. Det skulle vara underbart att själv vara sminkad och fint klädd i trosor och klänning och få uppleva när ett par gör detta med varandra, för att efteråt få ligga och gosa med tjejen och ha "tjejsex" medan hon fortfarande har killens säd i sin kropp. Det låter också upphetsande om killen skulle känna sig attraherad av mig, säga att jag är söt och sexig medan han smeker mig ömt, blir hård, och slutligen får utlösning inför eller på mig. Eller kanske, om vi alla känner oss fullständigt trygga med varandra, lägga mig bekvämt och åtkomligt, dra ner trosorna, lätta på klänningen, och få höra ett manligt stön och känna något som krampar och pumpar i min trånga rumpa, medan tjejen i paret håller mig tryggt i handen och tittar på...

Skriv gärna och berätta lite om er själva om ni tycker jag låter intressant och själva har liknande drömmar. Ni får också ställa frågor. Jag är blyg, men om vi har rätt attityd och framskrider försiktigt kanske detta blir början på något långvarigt, underbart och njutningsfullt för alla tre?
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.