Killar för rough sex sökes till gb på Relaxklubben den 23/3!

OBS! Jag kommer inte svara på frågor om annonsen. Du får själv googla Relaxklubben och vid behov ansöka om medlemskap och anmäla dig till festen, all information du behöver finns på deras hemsida. Jag varken kan eller vill lova att jag kommer att ha sex eller inte ha sex med dig, jag går på utbudet som finns på plats den kvällen. Det som står i min annons gäller den kvällen. Jag kommer heller inte kolla Bc när jag är där, telefonen läggs i receptionen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Torsdagen den 23 mars är det gb på Relaxklubben. Förutom mig kommer det vara 5 kvinnor till som gillar lite tuffare tag och de släpper in max 60 killar.

Den här kvällen kommer jag fokusera på kvantitet snarare än kvalitet - hur många män kommer jag hinna med? Rita ett streck på min arm så att jag kan räkna när kvällen är slut! Ålder och utseende är inte så viktigt. Det är viktigare att din kuk är ordentligt hård och att du orkar ta i en stund innan nästa man tar över.

Jag vill ha kuk både vaginalt, analt och oralt, jag suger utan kondom. Jag blir gärna sprutad på kroppen men ännu hellre i kondomen medan du är inne i mig så att vi kan komma tillsammans! Det gör mig väldigt kåt när en man sprutar i mig. Risken för fontänorgasm är stor och jag kommer väldigt lätt och mycket, frågan är om du lyckas hålla kvar kuken inne i mig när jag krampar?

Jag tycker om att ha många män runt mig samtidigt, en i fittan, en i munnen och en kuk i varje hand! Du får gärna ta i rejält och hålla fast mig. Älskar att spjärna emot och känna mig utnyttjad och använd som en sexleksak. Kanske ligga i sexgungan och vara åtkomlig från alla håll.

Denna kväll vill jag INTE ta emot oralsex, inte få massage eller mys, hångel och smekningar. Kondombyte mellan analt och vaginalt. Mycket Pjur analt. Rena händer med nedklippta naglar om de ska in i något av mina hål. Säger jag stopp eller paus så är det stopp eller paus. Säger jag nej så ska jag inte behöva upprepa mig, ett nej räcker hela kvällen.

Hoppas vi ses! :-*

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Söker män till Lördagsmys på Wandas ikväll, 18/2!
Göteborg
Sverige Västra Götalands län
Tjej söker kille
18/2, kl 21.18
 3397/4 
Söker män till GB på Vuxenkul Deluxe ikväll, fredag 27/1!
Göteborg
Sverige Västra Götalands län
Tjej söker kille
27/1, kl 08.55
 8640/25