Snälla hjälp mig skapa mitt drömGB!

Ok. Såhär är det: Jag har haft mycket sex i livet. Även en del gangbangs. Hittills har inget av dem riktigt levt upp till mina fantasier. Det här GBt vill jag ska göra det!

Jag är medveten om att jag har mycket specifika önskemål, men vet också att ni som uppfyller dem finns!

Så. Till detta GB söker jag dig som är erfaren och snuskig! Du har lätt för att slappna av och du tänder på upplägget i sig. Du förstår känslan jag önskar att vi ska skapa tillsammans.

Jag vill att ni ska använda mig som en riktigt smutsig spermahorslyna. Nyttja mig, knulla mig, förnedra mig, kladda ner mig, spotta på mig, pissa på mig etc etc etc. Hålla fast mig och utnyttja mig. Det hela ska helt enkelt vara rått, hänsynslöst och hårt. Vill känna att jag balanserar på gränsen till vad jag pallar, både mentalt och fysiskt.

Ni är inte där för att tillfredsställa mig, utan jag är där för att användas av er.

Du accepterar att din kuk inte kommer att vara i min anal. Du förstår att detta inte är ett rape play.

Vidare är du inte rädd för spyor eller tårar/gråt.

Din ålder och/eller utseende är inte det viktigaste vid denna tillställning, tänker således inte skriva några uttryckliga önskemål kring det. Däremot är vett och lyhördhet (och som tidigare nämnts - erfarenhet) topp-prioriteringar.

Utöver ovan önskar jag att du är:
Socialt kompetent (i skrift såväl som irl)
Fri från hävdelsebehov

Jag har en wingman. Meddelanden med erbjudanden om sådant undanbedes således.

Läs annonsen noga, fundera ett (eller tre) varv, läs min profil och kolla mina bilder. Känner du sedan att vi förmodligen skulle kunna ha en ömsesidigt givande kontakt; skriv till mig! :) Inled ditt svar med ”LKPB”.

GBt kommer att föregås av en träff där vi alla möts - jag ögonbindlad - för att diskutera detaljer i upplägget och se till så att alla känner sig trygga och glada i gruppen etc :)

OBS! Datum för "förträff" - kvällstid 12/4. GB - dagtid 22/4. Viktigt att du kan dessa datum, de kommer inte att ändras.

Hoppas vi hörs :)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.