Söker män till Lördagsmys på Wandas ikväll, 18/2!

OBS! Jag kan inte lova att jag svarar om du skriver till mig, jag får många meddelanden. Jag varken kan eller vill lova att jag kommer att ha sex eller inte ha sex med dig, jag går på utbudet som finns på plats ikväll. Det som står i min annons, i min profil och dagböcker gäller. Jag kommer heller inte kolla Bc ikväll när jag är där, telefonen är inlåst.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll är det Lördagsmys på Wandas Swing. Enbart för medlemmar.

Jag är på plats från 21 när det öppnar och går hem senast 23. Jag är endast ute efter hångel, mys och vaginal sex ikväll, kuk och/eller fingrar, vill inte bli slickad. Jag vill komma mycket. Jag är inte så kräsen när det gäller män men ikväll är det INTE kvantitet jag är ute efter utan kvalitet. Rena händer med nedklippta naglar om de ska in i fittan. Obs! Det är strax innan vaxning så jag har en del utväxt. Säger jag stopp eller paus så är det stopp eller paus. Säger jag nej så ska jag inte behöva upprepa mig.

Jag skulle VERKLIGEN uppskatta en helkroppsmassage med mycket olja och en happy, happy ending som oftast resulterar i sprut utan slut.

Får jag kontakt med någon riktigt trevlig kan du få följa med som gäst och då kanske vi kan äta något och ta ett glas innan vi går dit.

Hoppas vi ses!

OM du dyker upp ikväll så säg gärna att du har sett min annons :-P
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.