Ung kille sökes för detta! Läs och svara! Seriöst!

Jag bor i Trollhättan och har plats att vara på! Jag är singel så kan träffas ganska ofta och är flexibel med tider!
Lugn, stabil och trevlig kan nog beskriva mig bra men jag kan också vara kärleksfull, energisk i sängen och pigg på att prova nya saker och lära mig att både ge och få njutning. Jag är nyfiken på alla tänkbara sexupplevelser!

Jag har nog ett trevligt utseende, normal kropp, inga glasögon och slätrakad i ansiktet samt intima delar av kroppen. Mitt utseende är normalt för en kille i min ålder. Jag har en skön fin trång tight rumpa som du gärna får pröva att ta hand om!
Du får gärna vara aktiv, dominant och vilja knulla mig hårt och har du lång grov kuk är det ännu bättre (inget krav)

Jag söker en kille för skönt umgänge i sängen & även utanför om vi klickar. Du är helst ung kille & gärna välutrustad (inget krav som sagt). Bor du i närheten av Trollhättan är det bra! Viktigast är att du är seriös, ärlig och pålitlig!

Läs gärna min profil så ser du hur du lättast får kontakt med mig! Mitt profilnamn här är mitt användarnamn på den gröna appen...

Våga nu svara så kanske vi kan bestämma något redan idag! Jag har tid & plats och möjlighet att ses ofta, länge och njuta av varandra! Jag är seriös och vill gärna träffas live, inte hålla på med ändlösa chattar och eventuella träffar långt fram i tiden! Vi lever ju nu och här så låt oss ta tillvara på detta! Livet går ju inte i repris som vi alla vet!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.