Söker män till GB på Vuxenkul Deluxe ikväll, fredag 27/1!

OBS! Jag kommer inte svara på frågor om annonsen om det inte är något mycket speciellt. Du får själv ta reda på vart det ligger, hur man tar sig dit osv. Jag varken kan eller vill lova att jag kommer att ha sex eller inte ha sex med dig, jag går på utbudet som finns på plats ikväll. Det som står i min annons, i min profil och dagböcker gäller. Jag kommer heller inte kolla Bc ikväll när jag är där, telefonen läggs i receptionen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll är det "Extended Night" på nyöppnade Vuxenkul porrbio/sexklubb på Stigs Center. Jag var där i söndags och hade det helt underbart. I min profil finns både en dagbok med recension av stället och en dagbok om min upplevelse.

Jag är på plats med min wingman ikväll från ca 19 och några timmar framåt. Jag vill ha sex med många män, ålder och utseende är inte så viktigt. Det är viktigare att din kuk är ordentligt hård och att du orkar ta i en stund innan nästa man tar över.

Jag vill bli knullad hårt så så jag sprutar ned både väggar och golv. Gärna både vaginalt och analt. Tagen hårt och brutalt och gärna toppat med lite smärta, stryptag och stryk. Suger utan kondom gör jag med vissa utvalda. Jag blir gärna nedsprutad så jag får bada i säd. Vill INTE ta emot oralsex!

Utöver detta kan jag VERKLIGEN uppskatta en helkroppsmassage med mycket olja och en happy, happy ending som oftast resulterar i sprut utan slut.

Men det är jag som har kontroll via min wingman. Jag bestämmer. Männen har i 100% av fallen kondom annars kommer de få väldigt ont i näsan. Kondombyte mellan analt och vaginalt. Mycket Pjur analt. Rena händer med nedklippta naglar om de ska in i något av mina hål. Säger jag stopp eller paus så är det stopp eller paus. Säger jag nej så ska jag inte behöva upprepa mig.

Hoppas vi ses!
OM du dyker upp ikväll så säg gärna att du har sett min annons så blir jag lite extra kåt :-P
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.