Erotik utan gräns

Jag är en 60-årig man som söker en kvinna eller kanske ett par för intima möten hos dig eller hos mig när bägge känner för det. För mig är det viktigt att våra möten präglas av ömsesidig respekt och en önskan om att ge maximal njutning åt varandra. Om du vill kan du sova över hos mig så skjutsar jag hem dig dagen därpå.

Jag kan också ge dig avancerad Yonimassage om du vill uppleva en verkligt skön och ovillkorlig orgasm. Denna massageform har jag praktiserat i många år och på många kvinnor. I den massagen stimulerar jag alla dina erogena zoner och framkallar en eller flera optimala orgasmer för dig. Yonimassgen ger jag dig med mina händer och några mindre hjälpmedel .

Jag bor på landsbygden norr om Hudiksvall och nära havet där jag har en snabbgående båt. Vi kan njuta av varandras känslor och kroppar i mitt hus, på mina ägor eller på någon strand eller ö i närheten. Jag står för allt och bjuder in dig som min gäst och sexpartner.
Mitt utseende...
Som i min profilbeskrivning högst upp på min sida. I övrigt är jag genomgående omtänksam och fokuserad på kvinnans njutning.
Jag söker...
Söker en kvinna som söker erotisk njutning med en omtänksam man. Jag tycker om erotisk massage, oral och vaginal njutning om du känner detsamma, men kan tänja mina gränser till det som du vill uppleva. Förhoppningsvis är du mellan 20-65 år och slank eller medel, men det är inte avgörande. Vill du ha analsex eller rentav DP är det inget problem för mig.
Är ni ett par som vill träffas hos mig för skön sex så har jag utrymme för övernattning i eget rum för er om ni så önskar.
Om du/ni besöker mig för erotisk njutning står jag för allt inkluderande mat, dryck och vad än du/ni önskar dig/er. Vi kan ha en 24 timmars oavbruten orgie om ni vill...kanske har ni ytterligare någon ni vill ta med er? Inga problem. Alla aktiviteter på det erotiska planet sker spontant och utan hämningar eller kondomer. Vi förutsätter att alla är helt friska och fria från VS.

Hör av dig/er

Kram
Göran
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.