Höstromans med yngre trevlig kille söks! Jag är äldre man!

Jag är en trevlig äldre kille som bor i Trollhättan. Jag är diskret, seriös och fräsch. Jag söker en höstromans med möjlighet att det kan bli en fortsättning helst med en ung kille (gärna under 30 år) som vill bli min sexkompis, kk eller mer! Jag är villig att satsa tid och engagemang på dig om du är ärligt intresserad av en relation med en äldre kille! I sängen är jag både aktiv & passiv och är mycket intresserad av att utveckla våra sexlekar om du är nyfiken på detta! Bäst vore om du är ung, aktiv och vill dominera mig också men det är inget krav bara du inte är enbart passiv i sängen...Vi kan ju ge och ta båda två!

Jag bor själv och är singel så vi kan vara hos mig och du kan även sova över över om du vill! Min dröm är att hitta en ung kåt kille som vill bli min återkommande sexpartner! Det känns både säkrare och skönare om man lära känna varandra och då blir ju sexlekarna bättre också...Det är ju inte så kul med engångsligg... bättre att hitta en kille för regelbundna och återkommande träffar... både skönare och säkrare!

Varför inte svara på denna ärligt menade annons nu så kanske vi kan ses väldigt snart och umgås skönt ihop! Seriösa och ärliga svar tack! Jag hoppas på svar från dig seriöse kille som vill och vågar ses! Jag har kik: TrevligeTintin Våga svara mig nu så kommer du inte att ångra dig! Låt oss träffas förutsättningslöst så tar vi det därifrån! Nu väntar jag på svar från seriös kille som verkligen vill och vågar ses i närtid och inte om flera veckor! Ta bara kontakt med mig om du vill och tänker ses i verkligheten ganska snart...Jag skall göra allt för att du skall bli nöjd! Du får gärna vara mycket dominant, aktiv och vilja sätta på mig i min fina rumpa! Svara mig nu! Jag vill bara ha svar från dig som vill och tänker ses i närtid! Det är så tröttsamt med personer som bara vill kåtchatta eller har diffusa planer och tider som de kan ses på...Så du som kan och vill nu svara mig så ses vi snart, kanske redan idag! Min kik är: TrevligeTintin... Snälla seriösa svar från dig kille som vill mer än engångsträff!!!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.