29/9 - Internationella pussdagen.

Låt mig pussa dina läppar.
Nej, inte de där uppe... längre ner... och rikligt med tunga.

Till att börja med... jag är inte ute efter samlag eller en avsugning, utan vill koncentrera mig helt och hållet på din njutning.
Det bästa jag vet är att få en kvinna att njuta, det ger mig en mental och närapå fysisk tillfredställelse att med fiingrar, läppar och tunga föra henne till kvidande extas... om och om igen.

Mina fingrar är känsliga, mina läppar mjuka, min tunga varm, smidig och uthållig och jag älskar verkligen att uppleva hur en kvinna njuter... med alla mina sinnen. Så att få dina mjuka, varma lår runt mitt huvud, känna hur musklerna spänns och rycker i orgasmen och den härliga smaken av din njutning fyller min mun, kan det finnas ett bättre sätt att fördriva en stund, timma... dag?

Ung eller mogen, din ålder spelar ingen roll... inte heller om du är smal, rund eller mittemellan, samt rakad eller naturlig, utan det viktiga är din kåthet och lust att ge dig hän åt den. Och du behöver som sagt inte göra något med mig, för din njutning är också min njutning och smaken av din orgasm är min belöning.
Jag är förstås frisk och nyduschad med nyrakat och lent ansikte (inget 'sandpapprande' av dina lår och mus), samt 100% diskret om du så önskar. Det som händer mellan oss, stannar mellan oss.

Par är också välkomna att svara... par där han vill njuta av att se henne njuta av min tunga. Detta gäller förstås även tjejpar.

Nyfiken? Svara.
Tveksam? Var inte det, svara.
Ointresserad? Svara ändå, det kan ju vara en vinstlott.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.