BBW tjej som vill bli riktigt härligt sickad?

Hej!

Jag är en trevlig, snygg och välutbildad man som bor i Göteborg med en stooooor förkärlek till större tjejer (bbw). Jag har alltid tänt oerhört mycket på stora (tjocka) tjejer med stor rumpa, stor mage och stora tuttar.

Det absolut mest upphetsande jag vet är att slicka en tjej. Det finns inget som gör mig så upphetsad som att ligga mellan tjejens ben och riktigt länge och riktigt grundligt och ordentligt tillfredställa henne med min mun, min tunga och mina fingrar. Jag fullkomligt älskar smaken, lukten, värmen och att bli alldeles blöt i ansiktet. Allra mest upphetsad blir jag när jag tar hand om en större tjej, väldigt gärna med en tjock och härlig naturlig fitta.... mums.... jag blir helt stenhård bara jag tänker på det.

Jag hade en sådan här relation tidigare, jag träffade en tjej regelbundet där fokus i våra träffar var just att jag tog hand om hennes fitta. Ibland gjorde vi mer men inte sällan så var det uteslutande att jag slickade henne tills hon fick orgasm. Jag älskar att riktigt länge och riktigt grundligt ta hand om fittan... jag är väldigt lyhörd och mjuk och försiktig, särskilt inledningsvis, och gillar att smeka och slicka och kyssa dig... Jag slickar och smeker dig gärna på andra ställen också om du gillar/ vill det.

Själv är jag superfräsch, jag ser bra ut och är väldigt snäll och trevlig. :)

Hoppas du hör av dig,

Mvh Hannes
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.