Tjej eller par för okomplicerade möten.

Söker i första hand tjejer i 18-40 år som är sugen på att ses lite då och då. Ta ett glas, en matbit, promenad eller bara ligga lite. Jag har redan partner och hon är fullt medveten att jag söker andra här. Då vi bor på var sin sida av jordklotet.
Hon som jag älskar sex så det är svårt att motstå att leka lite med andra i mellan åt.

Om du är sugen så kan även en tjejkompis och en killkompis följa med. Vi ses redan nu när lusten faller på så du blir en extra krydda.

Är ni ett par är ni också välkommna, dock BI och homo killar står inte högt på vår lista då endast en av killarna här är bi nyfiken.

Ingen av oss söker någon ny sambo/flickvän/pojkvän/partnerskap utan det vi söker är helt enkelt sex for fun. Vi gillar att experimentera och testa nya saker, så om du har någon fantasi, dela den gärna med oss så ska vi försöka uppfylla den med dig.

Alla möten sker helt kravlöst så om du känner att det inte fungerar så ska vi inte tvinga fram något, ömsesidig respekt är väldigt viktigt för oss då vi ska ha kul tillsammans. Vi har lägenheter i Tyresö, Bålsta och köping om du inte känner för att vi ska komma till dig/er.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.