Lilla tar med en kompis hem till pappa

Vi har en specifik fantasi som vi skulle vilja uppleva med en flicka.

I vår utlevnad så är lilla nyss kommen i puberteten och den sexuella nyfikenheten bubblar, vilket pappa tar hand om genom att lära upp och ibland även använda henne. Men det är såklart väldigt hemligt alltihop. Inget annan får veta.

Lillas kompisar bubblar av nyfikenhet inför det där hemliga snuskiga, så en dag tar lilla med sig en särskilt nyfiken men helt oerfaren kompis hem för att hon ska få prova hur det är att ha sex med pappa. För att hon själv ska få känna hur härligt det kan vara att ta emot en man så.

Lilla vill vara med och hjälpa till och pappa kommer först att visa på henne vad han ska göra med den andra flickan, men hans sexuella fokus kommer huvudsakligen att vara på kompisen. Lilla får hjälpa till med sådant som att slicka och göra kompisen redo för pappa, styra in pappas kuk, ligga med munnen alldeles nära så att hon får suga rent pappas kuk från kompisens kladd, bli slickad av kompisen samtidigt som kompisen blir knullad av pappa, och liknande. Och skulle pappa rent av spruta i kompisen så är det lillas uppgift att slicka och suga rent båda.

Finns det någon särskilt nyfiken flicka här?
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.