Du tjej som njuter av att visa upp dig

Söker dig, tjej, som tycker om att visa upp dig när du smeker dig själv.
Kanske börjar vi med att du får stå framför mig och visa upp dig, först med kläder för att sedan bli tillsagd att klä av dig sakta. Där jag bedömer och kommenterar dig. Kanske sitter jag i soffan, påklädd och med ett glas vin i handen och tittar på dig. Säger åt dig att lägga dig ner och sedan sakta börja smeka dig själv.

Jag kommer fortsätta kommentera dig, beskriva vad jag ser och även säga åt dig vad jag vill att du ska göra; hur du ska ligga, vad jag vill se. Allt sagt med en lugn, tydlig röst. Att jag tittar och kommenterar dig kommer säkert säkert stärka din lust än mer, göra dig upphetsad av att vara i fokus och visa upp dig. Kanske även att du känner lite skamfylld lust som eggar dig än mer genom att jag sitter påklädd och tittar/kommenterar dig medan du smeker dig. Säkert även att känslan förstärks än mer när jag säger åt dig att ha ögonkontakt med mig då och då, inte minst när du är på väg att komma.

Om jag sedan rör dig eller smakar på dig, eller om vi smakar på varandra och gör mer, ja det visar sig i stunden. Men, framförallt vill jag ha dig framför mig, att du visar upp dig och hur du smeker dig själv...

Nyfiken och vill höras närmare? Hör av dig.

---
Söker enbart tjej som sagt.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.