Söker ug tjej som vill bli använd, inkl anal träning

Söker dig, tjej, som är undergiven som njuter när du blir använd.

Du vet sedan tidigare att din stjärt är känslig och du tycker om när den används, där den smeks och används lite hårdare. När vi ses får du då, bland annat, känna smisk mot din nakna stjärt av min handflata när du ligger i mitt knä där min andra hand håller ett fast grepp i ditt hår. Där du njuter av kombinationen av skön, lagom smärta i dina stjärthalvor av slagen och känslan av att vara utlämnad till mig. Kanske även att du har bakbundna händer och ögonbindel på dig för att stärka din undergivenhet än mer.
Och när du ligger där, med hettande skinkor och med lusten pulserande inom dig, känner du mina fingrar som söker sig in i din stjärtskåra för att utforska dina hål. Först mjukt för att sedan bli hårdare, mer krävande. Jsg kommer även använda dildo/buttplug på dig. Fyller dig. Använder dig. Tänjer dig. Tränar dig. Nyttjar dina hål. För att sedan fortsätta använda dig på olika sätt, berätta vad du ska göra. Där du njuter i din undergivna roll.

Självklart är vi båda rena och fräscha så att vi känner att vi kan ge oss hän fullt ut. Givetvis kommer allt att ske inom de gränser vi kommer överens om.

——
Och du kille som läser detta; ja jag söker enbart tjej och helt ointresserad av killar vilket jag hoppas du respekterar.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.