Parkväll för alla åldrar Lördag 25 juni kl.21-03

Parkväll för alla åldrar Lördag 25 juni kl.21-03

Par i hjärter är Sveriges äldsta par- och swingersklubb. Par i hjärter grundades redan i början av 1990-talet. Tusentals medlemmar har sedan dess passerat genom åren.

OBS! MEDLEMSKAP KRÄVS!

På Par i hjärter kan ni få en trevlig, njutbar stund och en paus från vardagen. Här utforskar vi vår sexualitet. En del är nyfikna och vill titta på eller "lyssna" på andra. Några vet redan vad dom vill. Oavsett, så visar vi respekt för varandra.

Vi vet att den dag kommer då de flesta vill uppleva något nytt och spännande tillsammans. Det är här Par i Hjärter kommer in i bilden. Par i hjärter är en klubb för endast par som känner för att träffa andra par med samma intresse. Helt utan tvång! Vi tillåter inga singlar.

Alla blir inte frigjorda över en natt. Men om ni har beslutat er för att besöka en parklubb, så är Par i hjärter klubben för er. Här träffar man andra par, vi pratar med varandra, vi tar något gott att dricka och har det allmänt trevligt. Vi har en mysig miljö där man kan slappna av.

Par i hjärter rymmer stora och fräscha lokaler i två plan i Solna utanför Stockholm.
Vi har en övervåning med en bar. Scen med en pole (stripstång), sköna loungemöbler/soffor där vi kan mingla och prata med andra par. Ett fräscht och stort rökrum finns i anslutning till loungen på övervåningen.
På nedervåningen finns det flertal olika rum för spännande, frivilliga aktiviteter. Självklart finns det duschar och toaletter på både över och undervåningen.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Parkväll för alla åldrar Torsdag 30 juni kl.20-24
Solna / Stockholm
Sverige Stockholms län
Föreningar
Idag, kl 06.22
 1/0