Extremt selektiv. LÄS HELA ANNONSEN, TACK.

OBS: SKRIV INTE om du inte är det jag söker. Du slösar bara din egen tid, jag kommer avvisa dig.

Av intresse: vettig, emotionellt intelligent individ mellan 25-40 år som tänker längre än näsan räcker och kan formulera sammanhängande meningar. Sex är kul, men det är inte det ENDA du tänker på eller pratar om eftersom att du inte är en endimensionell, astråkig person. Du har inte osmakliga in your face-dick pics upplagda, ditt estetiska sinne är mer utvecklat än så. Du har däremot något sånär genomtänkta bilder upplagda här på bc som ger nån sorts hint om ditt utseende och/eller din personlighet.

INTE AV INTRESSE: motsatsen till det som jag har beskrivit här ovan. Du är alltså INTE yngre än 25 eller äldre än 40 osv. Läs och respektera mina önskemål bara, så enkelt är det.

Om mig: Jag är uppenbarligen rätt trött på folk av förklarliga skäl. Dead inside, but still horny stämmer tyvärr rätt bra (önskar ibland att jag vore asexuell tbh). Avgudar katter, knarkar creepypodden och true crime, grubblar för mycket och har fått för mig att jag borde gå och bli skogsmulle på äldre dar (locka gärna med mig ut nånstans om du är sån). Lyssnar på poddar ca hela tiden eftersom att jag är mentalt rastlös.

Om du ba "åh, hon verkar vara skitsur, jag gillar't!" så kan du ju ta en titt på min sida och presentera dig själv om du känner för det.