Ni & Jag?

Jag är en trevlig, intelligent, mysig, långhårig person som är född som kille, men är ute på en resa i mer feminin riktning och drömmer om att en dag kunna leva som tjej. Jag är undergiven och ganska blyg. Jag tror inte att strikt monogama förhållanden är det enda rätta, utan tänker utanför boxen och drömmer om att få uppleva dynamiken mellan flera personer och olika könsuttryck, där alla på något sätt kompletterar varandra.

Är ni ett par (tjej + kille) som är nyfikna på att utvidga er relation bortom tvåsamhetsnormen? Ett par som till att börja med i lugn och ro vill skriva, lära känna mig, få en ny vän, och ta reda på om jag är något för er? Ett par som jag sedan kan besöka, ha roligt med utanför sängen, men som så småningom kanske också vill göra plats i sängen för mig, och inte är oroliga för att alla rör alla? Jag gillar tanken på att en kille blir sexuellt upphetsad av mig och att han får njutning genom att vara intim med mig. Jag drömmer om att på nära håll få titta på när en kille sprutar en tjej i musen. Jag älskar att göra det skönt för en tjej, särskilt på ett intimt sätt med tunga och fingrar, och samtidigt uppleva hennes dofter, smaker och värme. Njutning och dynamik är något fint. Jag är ute efter ett par som förstår skillnaden mellan detta och en snabb, anonym träff på ett hotellrum med någon okänd, vilket är något helt annat än vad jag letar efter. Jag vill också få uppleva kvinnlig gemenskap mellan mig och tjejen och lära mig se världen ur ett kvinnoperspektiv.

Om vi kommer bra överens och allt känns rätt vill jag gärna också involvera känslor, och, ja, kärlek. Jag förstår att tanken på att involvera känslor och kärlek till en tredje person kan vara känslig och lite skrämmande för ett par. Men tresamhet kan också vara något fint. Och ni behöver inte vara oroliga för att skriva. Bara för att ni skriver betyder det inte att det ännu finns något mer mellan oss. Det betyder bara att vi kanske vill lära känna varandra och se hur långt det tar oss!

Hör av er om ni är nyfikna!


PS. Ni kan också lära er mer om mig och hur jag tänker genom att läsa mina andra annonser, även om de inte är riktade till par, och därmed har en lite annan vinkling.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Var finns ni bisexuella tjejer som...?
Malmö
Sverige Skåne län
Brevvänner
14/6, kl 21.51
 87/0 
Söker slampig tjej för vänskap, gemenskap, kärlek & närhet
Malmö
Sverige Skåne län
Trans söker tjej
5/6, kl 20.20
 76/0