Sökes: Du svenska söta kille, med charm och vilja att ses.

Hej!


Som skrivet i min profil så kommer här en lite mer utförlig beskrivning på vad jag söker här :)

Jag är en tjej ursprungligen från Göteborg som flyttat upp strax norr om Skövde. Jag har kommit tillrätta här då jag trivs mer ''på landet'' och är väl rätt nöjd med min situation just nu med mitt sociala, men jag saknar någon att spendera en kväll, natt eller dag med då och då både för socialt umgänge och kroppsligt umgänge så att säga.

Rent till personen jag söker så har jag både krav och några önskemål. Kraven är tyvärr inte av intresse att rubbas på :)
Du SKA vara SINGEL och BO ENSAM i Skaraborg eller angränsande städer, det är mina fasta krav, och jag som själv är singel och bor ensam anser dem inte orimliga.. :)
Mina önskemål på dig är att du har jobb/studier och det sociala på en nivå du är nöjd med, men att du såklart har tiden med jämna mellanrum för att ses :)

Rent fysiskt attraheras jag av svenska / nordiska killar med hår på huvudet, skägg är inget jag är jätteintresserad av men på fåtal kan det se bra ut haha.. Du ska va längre än mig (171cm) och gärna ha medel till tränad kropp, blåa ögon och en söt rumpa får mig lite extra på fall :)
Till personlighet uppskattar jag om du är ödmjuk, snäll och har lite humor. Du ska kunna föra dig i ett rum och gärna tänka lite innan du pratar med.

Mina intressen involverar iallafall att glo på överdrivet mycket ishockey främst, jag uppskattar även serier och böcker, matlagning och bakning, en drink eller ett äventyr gör mig rätt glad det med, jag är inte omöjlig så nåt gemensamt går nog att hitta!

Har du läst såhär långt och känner dig träffad, skicka gärna iväg ett mail! :)

Allt gott / Sweetiepie