Massage för framtiden sökes

Hej,

Pga jobb är jag nyligen uppflyttad till Göteborg. Efter att varit relativt inaktiv här på BC, så tar jag mig nu modet att lägga ut en annons!
Jag är en ljushårig kille, kommunikativ, trevlig. Jag sköter min hälsa, och håller igång med innebandy och löpning/cykel.

I hela mitt liv har jag varit hetero. Förhållande har följts av förhållande, och där har aldrig funnits tid att utforska den bisexuella sidan. Denna sidan är inget jag varit öppen med, eller något som jag i vuxen ålder testat. I tidigare tonåren så hade jag en vän som jag utforskade lite med, men då endast runk/smek.

Jag söker, inte idag eller imorgon, men för framtiden en stadig hand för en massage. Önskemålet hade varit en form av rollspel, där jag som aktiv löpare söker hjälp för mitt onda ben. Smärtan härör från en muskel/nerv i kläm i ländrygg/rumpa, och massagen syftar till att lätta på denna. Jag är okunnig, och efter försök med rygg/ben/rumpa, så föreslår du en massage av prostatan. Jag är ovetandes, och köper dina argument där massagen går från fingrar, till att du slutligen masserar mig internt med din kuk.

Jag söker därför någon som kan ta denna rollen. Jag vill att du kan massera, att du är träff i det, och kör säker sex. Du bor med fördel i Mölndal då min arbetsplats ligger där. Göteborg kan vara aktuellt också givetvis. Jag söker ingen som sitter min handen runt könet nu, utan letar en träff för framtiden. Kanske blir den om en månad, kanske om 3 månader... Det viktiga är att du inte har brådska.

Jag bifogar en länk i stort sett EXAKT vad jag letar efter, så du som är seriös kan ju slänga ett öga på den (Novell på Engelska):

literotica.com/s/sports-massage-from-friends-dad

Finns där någon kvinna som är intresserad av ovan fast med strap-on så går du först alla dagar i veckan ;)