Relaxen X-tra med GB 2/6, FULLSATT, anmälan stängd!

Relaxklubben X-tra är en fest för kvinnor som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna.

Könsfördelningen är max 7 kvinnor/par och max 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs men vi vill gärna att kvinnor/par har varit hos oss på en onsdagsfest tidigare.

FULLSATT, ANMÄLAN STÄNGD!

Kvinnorna väljer mellan eget rum eller delat rum där det finns flera sängar. Det finns dessutom bänkar, knullgunga, gynstol och olika sexmöbler och BDSM-möbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.

Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.

Insläpp för kvinnor och par 17.30-18.00. Insläpp för män endast 19.00 - 19.30. Klockan 19.45 samlas vi och kvinnornas önskemål presenteras.

Efter presentationen är det fri lek! Männen frågar respektive kvinna eller hennes partner/wingperson om de får vara med och respekterar ett nej. Därefter görs eventuella planer upp. Alla pausar när de själva vill. Klockan 23 stänger vi lokalen.

Kvinnorna är oftast mellan 20 och 50 och har olika kroppsformer och sexuella önskemål men är allesammans på festen för att de vill ha sex med flera män samtidigt eller efter varandra.

Männen har social kompetens, mål i munnen och är lyhörda, glada och trevliga.

Regler för alla:
Kondom vid vaginal samt eventuell anal penetration. Kvinnorna har rätt att tacka nej till deltagare.

Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna kommer överens om på plats.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Singles Night 8/6, sista chansen innan semestern
Östra Göteborg
Sverige Västra Götalands län
Föreningar
3/6, kl 07.03
 212/1