Vaknar ur vinterdvalan.. =P

Värmen kommer mer och mer och med det lusten att låta jobbet vara över helgen och få roa sig lite..

Vi har haft annonser ute innan och börjat inse, iaf Herr Kanin vilken guldklimp han har i Fru Kanin.. funkar tydligen inte att få en kopia av henne men inte fel att kräva så nära som möjligt.. ;)

Vi skulle vilja träffa ett par som är som oss, jobbar som galningar i veckorna men vill ha några att umgås med någon helg då och då.. träffas, käka lite, dricka gott och sedan spexa till det senare på kvällen.. fika-träffar och sex bredvid varandra har vi passerat för längesen, så kan ni inte tänka er att första träffen skulle kunna sluta i sänghalmen med annan än din "partner" undanber vi oss svar.. dock tycker vi det är trevligast om man är i samma rum då vi gillar att se den andre njuta..

Det vi sökt tidigare är att hon ska ha hår kvar där nere och han ska samma mått som herrn här.. samt att ska Fru Kanin få frågor om analt så gäller detsamma hos er.. inte att "hon vill inte".. öga för öga.. ;)

Men vi har pratat ihop oss lite, och storleken hos herrarna är inte ett problem, dock har vi träffat de som har problem med att få den "stor".. däremot så lär vi bara inse att det rakas hejvilt.. bara att acceptera men det vi och speciellt Herrn här inte tänker tulla på är att det ska vara mulligt..

Känns detta som ni och ni vill gå en sommar tillmötes med lite spännande så tveka inte, knåpa ihop ett mess, vem vet vad det lilla kan göra för sommaren.. ;)

Kram C & N