Kvinna som vill släppa kontrollen - meditation

Meditation handlar om att vara här och nu, att inte låta hjärnan störas av tankar på vare sig framtid eller dåtid. Att slappna av i stunden och släppa kontrollen.

För att uppnå detta används med fördel en ögonbindel och du lämnar ut dig själv helt och hållet.

Du kommer till mitt kontor och går in. På väggen framför dig hänger en ögonbindel som du tar på dig direkt, för att hålla spänningen uppe. Därefter kommer jag fram till dig. Du pratar inte alls, annat än att svara på tilltal.

Jag börjar med en kort intervju som jag spelar in där jag kontrollerar att du vet i vilket syfte du är hos mig och att du ger tillstånd till att jag kan använda din kropp.

När det är klart klär jag av dig dig dina kläder och inspekterar din nakna kropp. Du känner dig helt utlämnad och jag är säker på att du inte har några tankar på något annat än vad som händer just nu.

Därefter leder jag iun dig i knullrummet på kontoret. Jag hjälper dig in i mitt Tjeckiska Gloryhole där du får lägga dig tillrätta på rygg med benen stickande ut ur hålet. Jag fäster upp dina ben i taket så du sitter fast med särade ben och fittan i precis rätt höjd.

Vad tänker du på nu tror du? Detta beskriver jag inte så detaljerat utan lämnar en del till din fantasi.

När jag är nöjd med att ha använt din kropp hjälper jag dig ut ur hålet igen, du står åter naken framför mig men nu rinner det sperma nerför insidan av dina lår.

Har du behov av att komma hem ren, leder jag in dig i duschen och sköljer av dig och gör rent i ditt hål, innan jag torkar dig noggrannt.

Därefter klär jag på dig dina kläder, leder bort dig till dörren innan jag avlägsnar mig så du kan ta av dig ögonbindeln och ta klivet ut i verkligheten igen....
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.