Jag söker en ug tjej/kvinna att ta hand om och att fostra

Jag söker en tjej/kvinna erfaren eller oerfaren men som behöver en erfaren,säker,trygg Dominant man som tar hand om henne med fast hand och fostrar henne .
Är du oerfaren men vill utveckla din undergivna sida prova/lära dig mera eller om du är erfaren och vill prova/lära mera något nytt som Smisk,Pisk,Bondage/Bröstbondage,Ageplay,Gammaldags Fostran,Hårdatag,smärta,Deepthroat,Fist,töjning,Kinky,Perverst,Blöja,DD/lg,Rollspel,PsykiskDominans,Diciplin,Förnedring,Figging,Wet,Analt och mera .
Får du fontän/sprutorgasm eller vill du lära dig och uppleva att få en sådan orgasm eller om du gillar wet så är det inga problem.
Kanske vill du lära dig mera om analsex och få uppleva njutningen med analsex och att få analorgasm kanske vill du även lära dig att njuta av och få orgasm av att få dinna bröst stimmulerade och även lära dig att få orgasm på andra sätt också .
Du kanske vill vara en liten flicka som behöver en fast hand som fostrar dig på gammaldags sätt med smisk och mera .
Du kanske gillar wet och kisslekar och att ha blöja eller så är du nyfiken på detta med blöja och wet och vill lära/prova mera .
Är du gravid eller har barn så är det inga hinder.
Din ålder och ditt utseende är inte det mest relevanta utan mera hu du är som person och om kemin stämmer och framförallt om du är ärlig och seriös och verkligen vill detta med att vara undergiven är nyfiken och vill prova/lära dig mer .
Vill du veta mera så läs dagboken eller fråga .
Men jag är inte intreserad av varken män/killar eller par så ni får söka vidare .
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.