Våga bejaka dina fantasier om ”pappa” och gubbsex

Våga bejaka dina fantasier om ”pappa” och gubbsex
Du sa att du skämdes. När du läste mina annonser och noveller. Du skämdes över att du blev så kåt. Kåt på ett sätt som du aldrig tidigare blivit. Du smekte din fitta när du läste. Fyllde dina hål med leksaker. Du kom och kom. Du var utmattad och våt. Och ännu kåtare.

Men du skämdes. För att du tände på de här tabubelagda berättelserna om pappa. Om pappas undersökande händer. Pappakuken som tränger in i pappas flicka. Som ger henne beröm. Som lånar ut henne. Delar med sig av henne till andra kåta och glupska gubbar med sina ådriga gubbkukar och fulltankade gubbpungar.

Hur mycket du än skämdes över de känslor och begär som mina berättelser väckte inom dig så ville du. Du kunde inte stå emot och åter låsa in de där begären och känslorna. Mina noveller hade öppnat en Pandoras-ask av förbjudna fantasier. Nu ville du bejaka det där. I verkligheten. Du började i dina meddelanden kalla mig ”pappa”. I dina meddelanden förvandlades du till en ung och osäker flicka som ville vara pappas duktiga flicka som gjorde precis som pappa sa. Du ville känna på pappakuken. Smaka på pappas sprut.

Så träffades vi. Du mötte i dörren. Du sa - Hej pappa, slog ner blicken och kröp in i min famn. Vi satte oss i soffan. Pappa höll om dig. Frågade om jag fick ge dig en puss. Du svarade ja, lite blygt. Fnittrade när min tunga trängde in i din mun. Jag smekte dina bröst. Bad om att få se de. Tog av dig på överkroppen.

Så till undersökningen. Jag hade sagt att jag skulle undersöka dig. Du var orolig för att du inte skulle duga. Att pappa inte skulle tycka om dina hål. Din kropp. Så pappa klädde av dig helt. Med vana händer smekte jag dig. Kysste dig. Beskrev vad jag såg, kände och smakade. När pappas tunga trängde in i dig och du kom i din första orgasm såg du lycklig ut.

Du frågade om du fick känna på pappas snopp. Det fick du. Du frågade om du fick pussa på den. Det fick du. Du satte dig på knä bredvid mig och började suga på gubbkuken. Du frågade om du gjorde rätt. Det gjorde du. Du sa att du ville smaka på pappas gubbsprut. Jag tömde i din mun. Du svalde allt. Du klämde ur det sista som du slickade i dig. Så låg vi och myste. Du sa att du tyckte så mycket om pappa. Du var så glad över att du kontaktade mig. Att du fortfarande skämdes över de tabubelagda känslorna men att upplevelsen hade varit så stark.

Vi sågs igen. Du ville känna pappakuken i dig. Känna pappas gubbiga sprut i dig. Du ville att jag skulle mata dig med mitt sprut. Med mina fingrar gräva sprutet ur dig och mata dig. Du skickade girigt i dig. Jag blev kåt igen. Du satte dig uppe på mig. Gned din våta fitta mot gubbkuken som gled in i dig. Du red mig. Snart kom jag igen.

Så ville du att pappa skulle låna ut dig, låta pappas gubbiga vänner ta för sig av dig. Du ville bli nersprutad och känna gubbsprutet rinna ner över dina bröst och mage. Pappa skulle vara med. Trösta dig. Berömma dig. Tala om för Dig hur duktig du var som kunde ta emot så många gubbkukar i dina hål.

Efteråt tvättade jag dig ren. Tvättade ditt hår. Sköljde ur din fitta och stjärt som var fyllda med gubbsprut. Jag följde med blicken hur gubbsprutet rann ner i badkarets avlopp. Sedan tog även pappa för sig av dig.

Skammen. Snusket. Det gränsöverskridande. Allt gjorde dig så kåt.

Våga ta steget. Våga bejaka de där dolda fantasierna och lustarna. Vi är ju vuxna. Det spännande. Det roligt. Det ger möjligheter.

Skriv!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.