Par söker tjej som vill ha smisk eller pisk

Vi är ett snuskigt, trevligt och lyhört par med ett stort intresse för ohämmad, lustbejakande njutning. Vi söker dig som bara längtar efter smisk eller pisk, du som älskar skammen i att lägga sig över någons knä och få trosorna neddragna. Eller du som villigt böjer dig över ett matbord för att få smaka käpp eller rotting tills rumpan är full av märken. Vi söker dig som vill få händerna bundna i en takkrok och piskad över hela kroppen med en flogger. Vi söker dig som vill se om du kan få orgasm bara av att bli smiskad - vi har lyckats ett par gånger…. :-) Vi söker dig som vill utmana dig själv i att klara fler och hårdare rapp än någonsin tidigare. Men vi söker också dig som aldrig provat på men som blir alldeles våt och pirrig av tanken…

Vi söker hårt som mjukt, nybörjare, erfarna som nyfikna. Vill du leka på andra vis och njuta på tre är vi såklart öppna för det (se gärna våra andra annonser), men vi kräver inget mer än att du lustar efter just smisk eller pisk.

Vi är snälla, trevliga och nån om säkerhet och gränser. Helst träffas vi direkt hemma hos oss, men vi gör såklart undantag och träffas på stan först för att du ska känna dig trygg. Vi brukar ge ut namn och adress innan så att du ska kunna kolla upp oss och känna dig säker på att inte bli lurad.

Vi är inga pinnsmala fotomodeller. Han är lång, normalbyggd med lite extrakilon. Hon är kortare, mullig/halvstor med lite extrahud sedan en viktnedgång. Om detta stör dig är vi inget för dig. Om du däremot letar efter fritänkande, snuskiga, toleranta, njutningsfokuserade, kåta, omhändertagande, lyhörda och omtänksamma personer har du kommit rätt. Vårt fokus är din njutning, dina fantasier, dina lustar och dina hemligaste snuskigaste drömmar. Vi kan vara stenhårda, men också noga med tillit och känslor.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.