Söker kvinna som gillar män som vill vara kvinna ibland.

Hej!

Jag är en openminded transkille, en del säger crossdresser, som söker en kvinna. Uppträder inte på stan som transa, men gärna i skogen, nakenbadet eller i naturen. Jag och min tidigare kvinna som accepterade min läggning, vi har gått skilda vägar! Nu söker jag en spännande kvinnlig lekkamrat, Din ålder har ingen betydelse, gärna äldre.
Jag gillar det mesta och i alla åldrar. Om du är mycket äldre är det ett plus. Gillar om du är stor, hårig och pervers. Men också mager, kort och pervers. Men tänder också på rakade kvinnor. Ställer själv upp på det mesta.En annan fetisch är också att få träffa någon mycket smal med små bröst.
Tycker om att smeka, slicka och känna på hela din kropp. Det enda kravet jag ställer på dig är att du är mycket renlig.Kan dock bli tänd på om du har lite varma dofter från dina armhålor. (Lite knäpp är jag som du ser.) Jag är också exhibitionist och vill visa upp mig för dig. Om du vill göra något annat än det som jag beskriver ovan, kom med förslag vet jag. Jag kommer nog inte heller att vara rädd för att komma med förslag. Du får gärna hjälpa mig att bli kvinnlig.

Kram Petra

PS. Om du vill att jag hela tiden bara ska vara en helt vanlig man så kan jag vara de också för din skull.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.