Nyfiken kille söker massage som övergår till påsättning

Hej! Jag söker efter en lyhörd och erfaren massör som vill ta emot mig hemma hos sig då jag besöker Stockholm om några veckor.

Vore häftigt med ett rollspel i detta. Jag ska komma på en professionell massage. Du börjar knåda och gör det skönt för mig så jag slappnar av. Jag ligger på mage. Efter en stund börjar du massera rumpa och lår, och kommer närmare och närmare både mellangärdet, ljumsken och rumpan, och jag låter det bara hända. Jag kanske slumrar till vilket leder till att du tar tilldället i akt. Tillslut börjar du sakta massera runt analen, pullar försiktigt. Alternativt har du i smyg trätt på en kondom och smyger fram med kuken till mitt ansikte, där travar du över mina läppar och sakta får mig att ta den i munnen, samtidigt som du öppnar upp mig där bak. Efter en stund lägger du dig över mig och trycker sakta in kuken. Mycket kroppskontakt, hela din vikt över mig så jag blir fastlåst, sedan när jag öppnat upp mig ordentligt för kuken så börjar du eskalera påsättningen.

Jag behöver lite tid på mig där bak, så du behöver kunna hålla på en stund innan du kommer. Gärna över 20 minuter aktiv påsättning. En dröm är att få prostataorgasm av en kuk...

Safe sex 100%, Inget saliv, inget slick, inga kyssar. Klarar du ej det så är det ingen idé att du svarar :)

Hör av dig!
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.