Söker olydig och undergiven tjej för smisk mm. mm.

Som rubriken säger så söker jag dig olydiga och undergivna tjej som behöver en dominant och sträng man för att fostras och vägledas.
Kommer se till att du har dina strikta och stränga regler att följa, att dina förhållningssätt är korrekta och inte missköts eller på något sätt inte följs enligt mina direktiv.
Överträdelser, slarv eller andra dumheter du gör kommer givetvis leda till diverse konsekvenser, där ibland smisk liggandes naken i mitt knä.
En olydig flicka kommer jag straffa och tillrättavisa, hon kommer fostras och tas om hand för att ganska snart förstå vikten i att vara en lydig, duktig och undergiven söt flicka. Det finns många metoder och verktyg för detta och det tillsammans med min dominanta, krävande och lyhörda sida kommer göra dig till precis den jag vill ha!

Sen när det blir aktuellt så kommer jag såklart visa dig när du gjort mig stolt och du visat lydnad mm. Du kommer belönas, skämmas bort och såklart få massor av värme, kärlek och kramar när vi myser tillsammans....
Men så snart du visar olydnad eller gör mig besviken så får du snabbt känna skammen när du tvingas klä av dig och stå naken, blottad och maktlös inför mig...

Hör nu av dig till mig så kan vi ses och talas vid. Finner vi då varann och vi vill ta det vidare så kommer vi utveckla detta i lugn och trygg takt, inget stressas fram...absolut aldrig!
Respekt är något som är självklart och aldrig får brista, jag är lyhörd och har erfarenheten så du kommer snart känna att du är i trygga händer.....

Skriv nu och berätta hur du känner å tänker....

/J