Vi söker killar till ett gangbang

Hej allihopa,
Vi tänkte göra verklighet av en fantasi. Tjejen vill bli tagen av flera killar samtidigt. Vi har haft trekanter förut men inget med flera killar.

Vi är ett stabilt par som tycker om sexiga äventyr. Hon är 32, blond och vältränad med fina sexiga former. Han är 41 och har en tränad kropp. Vi är båda helt rakade och tycker om det eller att du är välansad.

Vi har tänkt att få till ett gangbang där vi hyr ett rum på ett hotell i stockholmstrakten. Tanken är att 5 killar skall komma dit och tillsammans med killen ta henne i stil med typ Germangoogirls.com. Hon älskar kuk och att få killens sperma i munnen och fittan.
Hon tänker sig att de killar som kommer till den här träffen kan vara mjuka till sättet (Läs snälla) och samtidigt kan ta för sig och vilja ha sex och spruta.

Ett krav för det här är att du har med ett läkarintyg så att vi inte behöver vara oroliga för sjukdomar.

Vi tänker oss att det här skall hända i början eller under sommaren. Om du är intresserad och är en fräsch och trevlig kille mellan ca. 25-60 år som kan hålla med en hård kuk och är smidig socialt så vill vi att du:
- Skickar en beskrivning av dig själv med ålder
- Skickar en bild på dig och en bild på din kuk

Vi kommer vilja filma och ta kort av det här, så du måste vara ok att vara med på video/kort men du får gärna vara maskerad.

Vi ser fram emot att läsa era brev!

xx
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.