Min dröm

Jag söker ett par som liksom jag är öppen för nya typer av relationer och boenden…i denna härliga livsstil...

Jag har en 'liten dröm' om att bo tillsammans med ett par som inneboende. I eget rum, i egen del i en lägenhet, i en stuga på gården, eller i ett hus och med gemensamma utrymmen som vi delar på.

Finns ni paret som har ett stort hus eller en lägenhet/våning i STOCKHOLM där ni vill dela med er av ert boende, dela livsstilen och sättet att se på det och kanske av er själva?

Tänk lite som ett kollektiv med likasinnade personer...Det låter väl som en härlig upplevelse?
Vi som är ”lifestyle people” gillar ju att dela med oss och utmana oss själva till att utvecklas och gå utanför vår komfortzon. Kanske kan fler härliga människor också attraheras av denna energi vid lämpliga tillfällen...

Ni kanske har ett sommarhus som ni besöker ofta och ert boende står tomt på sommaren eller på helgerna? Jag själv pendlar mellan Stockholm och Luleå så är ofta på resande fot.

Jag är en öppen, positiv, omtänksam tjej som har erfarenhet av att bo inneboende tidigare (har referenser). Gillar att dela med mig och har samtidigt hög integritet, är omtänksam och visar stor hänsyn till andra.


Välkommen :-))

OBS! Ni par som endast är intresserade av sex med mig behöver inte svara mig på annonsen. Se istället min parprofil SOMETHING ELSE och vår annons om "Bytlåning".

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Min dröm
Stockholm
Sverige Stockholms län
Tjej söker tjej
11/4, kl 12.49
 2419/9