Error 111: Din webbläsare tillåter inte cookies

Felmeddelandet talar om att du har inställningar i din webbläsare som gör att de cookies som behövs sättas för att du ska kunna logga in dig, inte kan skapas. Du måste ändra dina inställningar så att cookies fungerar i din webbläsare.

Se respektive rubrik beroende på vilken webbläsare du har.

Internet Explorer (8.0+)

Under Verktyg / Internetalternativ så hittar du fliken Sekretess. Välj en inställning som är antingen Mellanhög, Mellan eller Låg. Då ska din webbläsare acceptera cookies.

Microsoft Internet Explorer

Firefox (3.6+)

Under menyalternativet Verktyg / Inställningar... så hittar du inställningar för cokies. Klicka på ikonen som heter Säkerhet. Det finns två olika lägen i Firefox, antingen väljer du standardinställningen som heter Spara historik...

Mozilla Firefox

...eller så väljer du Använda anpassade inställningar för historiken, då måste du se till så att Tillåt att webbplatser lagrar kakor är ikryssat. Då ska din webbläsare acceptera cookies.

Mozilla Firefox

Safari (5.0+)

Under menyalternativet Redigera / Inställningar så hittar du inställningarna. Klicka på ikonen som heter Säkerhet. Se till att antingen Endast från webbplatser jag besöker eller Alltid är förvalt. Då ska din webbläsare acceptera cookies.

Apple Safari

Chrome (9.0+)

Under Alternativ hittar du fliken Under huven. Klicka på knappen Innehållsinställningar.
Se till så att Tillåt att lokala data sparas är förvalt. Då ska din webbläsare acceptera cookies.

Google Chrome