Varför kan jag inte ladda upp bilder via min iPad eller iPhone?

Det finns två olika sorters uppladdning att välja mellan på medlemssidan.

Ladda upp bilder (flash)
Det går inte att ladda upp bilder via webbläsaren i din iPhone eller iPad eftersom Apples standardwebbläsare Safari inte stöder Flash player på dessa typer av enheter.

Ladda upp bilder (formulär)
Detta är en enklare form av bilduppladdning som inte kräver flash. Detta kräver dock iOS 6 eller högre för att fungera eftersom Apple i tidigare versionen (pga överdrivet säkerhetstänkande) inte tillåtit att man kunnat ladda upp bilder etc från mobiltelefonen eller surfplattan utan en speciell app.

Dessa modeller stöder iOS 6.x och om du uppgraderat kan du ladda upp bilder via din webbläsare:

iPhone 3GS
iPhone 4
iPhone 4S
iPod Touch (4:e generationen)
iPod Touch (5:e generationen)
iPad 2
The New iPad (3:e generationen)