Hur ändrar jag namnet på min profil?

Under Inställningar klickar du på Användarnamn.

Ändringen sker genom att du skriver in det användarnamn du vill byta till. Systemet kommer sedan att skicka ut ett speciellt aktiveringsbrev via e-post med en länk som du måste klicka på för genomföra ändringen.

Du kan bara ändra ditt användarnamn högst 1 gång/månad.

Tänk på att kolla så att din nuvarande e-postadress till kontot stämmer. Så länge som du inte klickar på bekräftelselänken i e-postmeddelandet så har du fortfarande kvar ditt gamla användarnamn.