Hur avslutar jag mitt konto?

När du är inloggad på din medlemssida klickar du på Inställningar som finns längst upp i högra hörnet på din medlemssida. Sedan väljer du Avsluta kontot. Följ instruktionerna på den sidan som då visas.

 

OBS! Tänk på att när du har raderat ditt konto så finns det inte några möjligheter att återställa ditt konto eftersom allt som har med ditt konto att göra raderas.