Hur blockerar jag olika kön och åldrar från att skicka brev till mig?

Blockera olika kön från att skriva till dig kan alla medlemmar göra.

Du går till Inställningar och klickar på Vilka kön får skicka brev. Klicka bort de kryss som hör till respektive kön om du vill inte få brev från dem.

Blockera olika åldrar från att skriva till dig kan bara PLUS-medlemmar göra.

Gå till Inställningar och klicka på Vilka åldrar får skicka brev. Välj vilka åldrar som du vill kunna ta emot brev från.