Hur slår jag på JavaScript i min webbläsare?

Internet Explorer Internet Explorer 9.0
Klicka på Verktyg-menyns alternativ Internetalternativ. Du kan även klicka på kugghjulet längst till höger i din webbläsare och där välja Internetalternativ.

Klicka på fliken Säkerhet.

Klicka på Anpassad nivå... för aktuell säkerhetszon (oftast Internet).

Ungefär mitt i listan du nu fick upp så finns alternativet Active scripting. Välj Aktivera för att slå på Javascript för din webbläsare.

Klicka Ok på samtliga dialogrutor för att acceptera de nya inställningarna och stänga inställningsrutorna.

Firefox Firefox 10
Klicka på den orangea Firefox-rutan längst upp till vänster i din webbläsare. Välja Inställningar och sedan Inställningar igen för att öppna inställningarna för webbläsaren.

Klicka på Innehåll-ikonen längst upp.

Kryssa i alternativet Aktivera JavaScript.

Klicka på Ok för acceptera inställningarna.

Google Chrome Google Chrome 17
Klicka på skiftnyckeln längst upp till höger i webbläsaren och välj Alternativ.

Klicka på Under huven i vänsterspalten.

Klicka på Innehållsinställningar... högst upp.

Välj Tillåt alla webbplatser att köra JavaScript (rekommenderas).

Stäng ner inställningarna genom att stänga ner flikfönstret högst upp.

Safari Safari 5
Klicka på kugghjulet längst upp till höger, välj Inställningar....

Klicka på Säkerhet-ikonen högst upp i inställningsfönstret.

Kryssa i Aktivera JavaScript.

Stäng inställningsfönstret med kryssknappen.