Information av frågan.....långt inlägg.

Många undrar efter mitt inlägg om underkläder så här får ni ta del av de svar som har kommit in. Läst alla och tackar för många och trevlig respons.

Högst upp på listan så föredrar män stayups med en trosa som helst är
öppen i grenen och en snygg spetsbh med tillhörande högklackade skor. Enkel och smakfull klädsel.
Alla gillar högklackade skor i olika varianter. Flera ansåg lårhöga stövlar mer porrigt och inbjudan till het sex. Medan lättare variant av högklackade pumps ansågs mer feminint och sensuellt till gränsen av sexigt.

Skor föredrar många att dom även sitter på under sexakten medan klädesplaggen gärna får tas av efter hand.

Nylonstrumpor med söm var det också många som gillade och tyckte det var både kvinnligt och sexigt med randen som sitter bak på benet.

Faktum är att få nämde just höfthållare med strumpenandshållare och även korsett. Vilket förvånade mig lite.
Vet inte om det är så att just dom plaggen täcker för mycket av kroppen.
Personligen tycker jag att det är både sexigt och kvinnligt med både höfthållare och korsett som formar kroppen.

Vidare så är alla rörande överens om att det skall vara lättklätt med öppningar vid både trosa och gärna bh. Eller hel body med grenöppning.

Några gillade helt vanliga strumpbyxor vilket inte är så vanligt.

Nätstrumpor var det faktiskt ingen som nämde alls så män gillar nog vanlig nylon före nät. Nätstrumpor är ju inget man går runt med utan är mer porrigt och används i sängen.

Gällande färger så var det klassiskt med just svart och vitt. Faktum var att många gillar dom beiga/bruna och champangefärgade nylonstrumporna.
Lite som förvånade mig.
Och några gillade även andra och mer udda färger. Men svart, vitt och beige är det som står i topp 1.

De flesta är också överens om att underkläder skall vara lätta att ta av inte för mycket plagg eller för många krångliga hakar och knappar.
Och då kan jag inte låta bli att le eftersom min garderob innehåller flera plagg med just hakar som ex korsetter. Som kan vara lite pilligt att ta av :)

De flesta vill gärna att kvinnan bär sexiga underkläder men som skall plockas av under förspelet så varm hud mot hud till slut möts i kärleksstunden. Möjligen att ett par stayups och högklackat kan få sitta kvar i akt ett och i akt två så är det naket som gäller.

Och som några skrev så har inte underkläderna någon större betydelse då mycket annat går före som känsla och upphetsning av personen. Och givetvis så är det så. Det är ju inte kläderna man går igång på utan personen som finns där under.

Annan fakta jag har fått ta del av och även känner igen av egen erfarenhet är att män som är gifta eller i förhållande helst vill träffa en kvinna som gillar att piffa upp sig med sexiga underkläder. Något som oftast har försvunnit eller fattas som en extra kick i sitt eget äktenskap. Något som ofta försvinner efter lång tids förhållande och man blir mer bekväm eller så bryr man sig inte eller är möjligen är för pryd att visa sin sexiga sida.

Och visst är det så att inga kläder i världen ersätter den njutning, åtrå och nyfikenhet man får med en härlig personlighet.
Kläder innanför och utanpå är bara en extra kick som leder till fantasi.

Själv gillar jag att visa en kvinnlig sida men har även en tuffare stil med skinn och nitar som ytterplagg. Men även sportigt och ledigt fritidsklädd.

Och under en klänning och kjol så är det barbent till sommaren och efter det stayups med snygg trosa, sexigt linne och bh. Dock går jag helst utan bh som inte är direkt någon favorit.
Så oavsett om jag gillar mycket i sexiga underkläder så föredrar jag enkelt men ändå sexigt som är lätt att ta av för att sedan älska naken. Dock kan stayups och högklackat få sitta på i akt 1.

Ja nu vart inlägget långt och inte heller någon annons och förstås valfritt för var och en att läsa.
Det sitter ett ålderfilter på 40 - 60 så det är i denna åldersgrupp som har kunnat svara på frågan. Och har nöjt mig med det.

Tackar alla för trevlig respons av min fråga.

Marie-ell
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.