Välutrustad, dominant och erfaren Bull sökes till cuckoldlek

Du är väl bekant med förhållandet Bull, hotwife och cuckold. Naturligt dominant. Välutrustad med minst 20x16 cm!

Vi har som du märker ganska stora krav på den man vi söker.
Cuckold för oss är ett rollspel och en stark krydda i vårt sexliv, men absolut ingen livsstil. Men det är ett spel som vi är helt seriösa med, och när vi väl är där så vill vi gå 'all in'. Det viktigaste för oss är att du är lyhörd, följsam och taktisk, men du styr leken med järnhand, är verbalt och fysiskt dominant mot mannen här. Det tänder jag oerhört på! 
Jag träffar dig dock ej ensam. Vi gör allt tillsammans.. 

Då jag EJ är undergiven så dominerar och förnedrar vi honom tillsammans, men du dikterar villkoren.
Allt för att han ska känna att det är du som är alfahannen, han är bara den lille, ynkliga mannen, som med sin lilla pojksnopp inte på långa vägar kan tillfredsställa sin kåta och sexhungrande hustru.
Jag älskar att se på när min Bull barskt tvingar honom att krypa fram till dig och suga din kuk stor och hård. Den förnedrande synen är vansinnigt eggande och då blir jag oerhört våt! 
Se han tvingas styra in din stora lem i mig. Serva oss när vi roar oss med varandra. Skrattande hånar vi honom för hans ynklighet och sen när vi är tömda och nöjda får han städa oss båda rena när vi nöjt ligger och pustar ut. Sen får han göra oss redo igen med sina händer och mun.

Du är bi, eller iaf inte har homofobi, då vi båda tänder på att mannen tvingas att suga dig hård, tjäna oss båda, städa oss båda.

I den perfekta av världar så avslutar vi med att du knullar mesen hårt i hans lilla pojkfitta...

OBS!
Vi är inte intresserade av något förhållande av något slag utan enbart heta sexträffar hos dig eller på hotell nära Gävle.
Du skall vara diskret, renlig, frisk och trevlig, precis som vi är.

Ett utförligt svar med vad som tänder dig, dina innersta fantasier och önskemål om vad du vill göra med oss ökar såklart chansen för oss att bli intresserade.

Bild på dig och din utrustning är såklart en självklarhet för att vi ska svara.

Vi kommer noga att gå igenom alla brev så vi hittar den rätte för detta, så det kan ta lite tid innan vi svarar.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.