SUPER HELG = FREDAGSMYS + LOVESHACK NIGHT + GANGBANG EXPRESS

Hallå alla underbara par, tjejer och killar här inne på BC : )

Till den kommande helgen 13-14-15:e April så presenterar LOVESHACK en riktig SUPER HELG för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för spännande och sköna möten på flera i en fräsch och trygg miljö.


FREDAGSMYS
Helgen inleds med Sveriges (kanske) skönaste FREDAGSMYS. Detta är en mixafton som inleds FRI ENTRÉ mellan kl: 20.00 till 22.00 samtidigt som köket bjuder alla gäster på en klassisk TEXMEX BUFFÉ. I baren finns swing-Sveriges absolut bredaste och godaste dryckesutbud till trevliga priser och givetvis finns även ett stort sortiment av alkoholfria alternativ. Under kvällen så spelas en skön mix av musik från baren som ger en extra härlig stämning för alla inbjudna gäster.

Önskar man som gäst att avsluta kvällen innan kl: 22.00 så betalas ingen entré. Men vill man i stället stanna och avnjuta nattens lekar så gäller kvällens entrépris. Upplägget med Fri Entré är perfekt för alla nya par och singlar att enkelt och kravlöst vill uppleva LOVESHACK`S snygga och fräscha lokaler samtidigt som man får chans att umgås socialt tillsammans med andra gäster på ett avslappnat och kravlöst sätt.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 13:e April
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: FREDAGSMYS - Mixafton för par, tjejer & killar
Middag: TexMex Buffé
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn

Vem / vilka passar denna kväll för ?
FREDAGSMYS riktar sig till par, tjejer och killar som vill slippa lägga tid och energi på att nätragga efter sexuella möten och i stället enkelt kunna träffas i en trygg och fräsch miljö som bjuder på det perfekta upplägget att njuta tillsammans.


LOVESHACK NIGHT - PAR vs. PAR + TJEJER = INGA SINGEKILLAR
På lördag den 14:e April är det klassisk LOVESHACK NIGHT för alla par och tjejer som vill njuta tillsammans UTAN singelkillar.

Kvällen inleds med välkomstdrink och mingel innan kvällens sittande middag serveras i salongen. Under middagen blir det vanligtvis väldigt hög stämning och gemenskap vilket gör det lättare och mer naturligt att sen träffas i lekarna efter middagen. När middagen är avslutad så serveras kaffe med sötsak och därefter har suget efter sköna och trevliga lekar tagit överhand. Vissa väljer att upptäcka kvällens möten i de olika lekrummen medans andra väljer att börja med en stund i bastun eller att fortsätta att socialisera sig i baren.

LOVESHACK NIGHTS är kvällen då enbart par och tjejer är välkomna. För maximal upplevelse så är det bästa tipset att även övernatta på LOVESHACK´S eget lilla BED & BREAKFAST.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 14:e April
Öppettider: 19.00 – 02.30
Insläpp: 19.00 – 20.00
Välkomstdrink: Ja
Efterinsläpp: 21.30 - 22.00
Inriktning: LOVESHACK NIGHT - Endast par & tjejer
Middag: Ja
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré: Tjej = 200:-, Par = 400:-
Entré efterinsläpp: Tjej = 100:-, Par = 300:-

Meny: Baconlindad och Basilika marinerad kycklingfilé med hemliga kockens mustiga tomatsås serveras med ris och sallad.

Vem / vilka passar denna kväll för ?
LOVESHACK NIGHT riktar sig till par och tjejer som vill slippa lägga tid och energi på att nätragga efter sexuella möten och i stället enkelt och tryggt kunna träffas i en fräsch miljö som bjuder på det perfekta upplägget att njuta tillsammans.


GANGBANG EXPRESS
Helgen avslutas på söndag den 15:e April med en härlig smällkaramell för alla killar och män som älskar GANGBANG. För mer information om denna spännande och härliga afton så rekommenderas ett besök på LOVESHACK´S hemsida där även anmälan kan göras : )


BED & BREAKFAST INKL. BASTU = EXTRA MYCKET UPPLEVELSE !
För alla gäster som önskar extra mycket upplevelse under sitt besök så rekommenderas en övernattning på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST som ENDAST är för swinggäster.

Här blir stämningen och gemenskapen oftast väldigt hög vilket är den perfekta inledningen på en skön och underbar kväll tillsammans på LOVESHACK. Som nyhet 2018 så finns nu möjligheten att krydda sin övernattning med en het och skön stund i bastun som finns på BED & BREAKFAST. Denna nya service gör verkligen varje besök extra lyxig samtidigt som man får en chans att bekanta lite närmare med andra gäster som checkat in.

Totalt har LOVESHACK BED & BREAKFAST 7 st. dubbelrum och 2 st. enkelrum som är helt nyrenoverade, samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en bastu.

OBS! Boka med fördel Er övernattning i god tid då det oftast är fullbokat sista veckan innan aktuellt datum. Bokning görs i samband med anmälan på LOVESHACK´S HEMSIDA !


HUSBIL & HUSVAGN
Till alla gäster som har husvagn eller husbil så kan LOVESHACK erbjuda GRATIS parkering på baksidan av BED & BREAKFAST. Som en extra service så kan även EL, DUSCH, BASTU och TOALETT erbjudas för en låg kostnad. Detta är ett perfekt alternativ för alla gäster som vill besöka LOVESHACK med husvagn eller husbil. Bokning görs i samband med anmälan på LOVESHACK´S HEMSIDA !


OM LOVESHACK
Att besöka LOVESHACK skall vara ENKELT ! Därför har LOVESHACK inget DYRT MEDLEMSKAP eller en DYR ENTRÉ som en del andra klubbar har. Man behöver inte ens vara medlem för att besöka LOVESHACK !

LOVESHACK är (kanske) Mellansveriges BÄSTA och TREVLIGASTE swingklubb för alla Er som önskar spännande och sköna möten med likasinnade i en trygg och avslappnad miljö. Klubblokalerna ligger ett par mil väster om Örebro och har GRATIS parkering intill fastigheten, samt även nära till tågstation där tåg från Sthlm, Gbg, Oslo och Hallsberg inkommer. LOVESHACK´S lokaler är helt nyrenoverade och har flera lekrum samt ett duschrum, bastu, bar och en middagsdel där en god middag serveras vissa kvällar det är öppet. Detta för att skapa en härlig och avslappnad stämning samt ökad kontakt mellan alla Er gäster innan lekarna börjar i våra olika lekrum.

Kort sagt en perfekt miljö för Er som vill träffa likasinnade för spännande och härliga möten på flera ! Rekommendera gärna LOVESHACK till par eller singlar som Ni tror är sugna på att vilja besöka denna oas i Mellansverige. Mer information finns på hemsidan.


Massa härliga swinghälsningar/ LOVESHACK
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.