SERIÖSA, VACKRA & MOGNA PAR SE HIT!

Hej alla fina par från Gbg med omnejd!

Jag är på besök i Gbg och stannar nästan två veckor med start nu på mån den 2a April! Jag söker med ljus och lykta, som rubriken anger, efter seriösa, mogna och fina par som vill träffa en 25årig man för alltifrån härliga middagar, långvariga kk-relationer till sexfester och "pang-på-träffar"! Jag har träffat par, tjejer, killar och grupper i snart 8 år och skulle med det i ryggsäcken helt klart kalla mig erfaren.

Saker jag uppskattar hos människor jag söker är:
- Renlighet, ett intresse av att ta hand om sig själv och en uppskattning av den möjligheten många av oss fått om att må bra i vår kropp.
- Ärlighet = ett måste för att kontakt via såna här plattformar skall ha möjlighet att leda till möten där alla inblandade blir nöjda
- Självförtroende och självinsikt är otroligt attraherande och skapar ofta möjligheter för genuint ärliga möten!
- Livsnjutande individer är också otroligt attraherande - jag söker helt enkelt efter folk som väljer att göra saker som gör dem lyckliga och glada!

Jag är 25 år gammal, skapligt väl-tränad och utrustad samt långhårig. Jag har en något olivfärgad hy, är halvsvensk o halvtysk med bruna ögon --> Ni kan läsa mer om mig och se bilder på min kropp i mina album på BC samt se ansiktsbilder i mitt adressboksalbum(bara fråga så lägger jag till er).

Skriv gärna till mig här eller på Kik: milegrawl om intresse uppstår eller om ni vill veta mer och är intresserade av att styra upp någon form av träff!

Ha en fantastisk fortsättning på påskhelgen // MG
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.