Skön , avslappnande helkropps oljemassage

Hej hej ;.) !

Kul och trevligt att du kikar in ..... är du i behov av/ vill ha en skön avslappnande massage idag/ikväll ? välkommen att hör av dej i s f !!

Naturligtvis får du din massage utifrån dina önskemål & behov ..... det är ju du som ska få njuta och ha skönt !

Jag har lång erfarenhet och älskar att få ge massage .... och låta tjejen få njuta av det .... utan att jag för den delen är undergiven på nåt vis ...

Jag har vid en träff med mej en hopfällbar massagebänk , olja och en skön ryggvibrator ..... som f ö fungerar utmärkt över hela kroppen ..... och den brukar vara väldigt uppskattad ;.) !!
Alt. kan det även gå att ses hos mej ....

Jag brukar börja med nacke/rygg och gå neråt .... masserar svanken ..... lår och vader .... innan du vänder på dej tar jag skinkorna/rumpan !
Sen tar jag framsidan uppifrån och ner .....
Vill du även , som avslutning , ha en skön intimmassage/happy ending så får du naturligtvis det ..... då närmar jag mig försiktigt och långsamt dina intimare delar .... råkar nudda vid .... smeker och masserar ..... även här kommer ryggvibratorn väl till pass !! Den kan tillsammans med händer och fingrar locka fram många sköna orgasmer ... även fontäner !!

Jag kan även utföra massagen naken om du vill det .... och då får du naturligtvis ta och känna var du vill under tiden du får din massage ....
Skulle du även vilja bli knullad på massagebänken ..... så blir du det .....

Vill dock säga att detta är inget du behöver bestämma i förväg ...... det kan du fundera på under tiden du får din massage ..... det är du som sätter gränsen och bestämmer hur du vill ha din massage ...... från min sida är den helt kravlös !!

Jag ser bra ut , är vältränad med en snygg kropp , frisk & fräsch , lättsam och trevlig !

Endast okomplicerade , respektfulla och diskreta träffar är av intresse ..... det ska skötas snyggt & prydligt !!

Din ålder .... kan vara nånstans mellan 18 - 65 år ......

Även par , där tjejen vill ha massage , är välkomna att svara !

Ha de gott !

mvh ....
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.