1:A APRIL - ALLA KILLAR GRATIS ENTRÉ (EJ APRILSKÄMT : )

Hallå alla underbara par, tjejer och killar här inne på BC : )

Avsluta påskhelgen med en underbar kväll på Mellansveriges absolut trevligaste och bästa swingklubb för alla par, tjejer och killar som älskar att träffas för spännande och sköna möten på flera i en fräsch och trygg miljö.

Söndagen den 1:a April så presenterar LOVESHACK årets absolut BÄSTA påskpresent till alla par och tjejer som älskar extra killar i sina sexuella äventyr. Denna afton har alla killar och män (även i par) GRATIS ENTRÈ till WILDSHACK och ambitionen är att bjuda in 5 st. killar på varje par och tjej som anmäler sig till denna afton. (OBS! DETTA ÄR EJ ETT APRILSKÄMT :)

Är Ni ett par eller en tjej som älskar flera killar samtidigt så blir detta en afton med en massa härligt sexgodis att avnjuta. Tveka därför inte att göra Er anmälan till denna afton omgående ! Som kille finns det ingen anledning att lägga en massa tid och energi på att nätragga detta datum eller besöka andra klubbar som har en dyr entré samt kräver ett dyrt medlemskap för att få komma över tröskeln. GÖR ER ANMÄLAN VIA HEMSIDAN NU !

OM WILDSHACK
Precis som namnet antyder så är WILDSHACK kvällen för alla som älskar sexuella härliga möten på flera samtidigt. Dessa kvällar är det vanligtvis rätt mycket gäster som besöker LOVESHACK och detta är perfekt för alla som vill uppleva en afton med spännande och sköna möten tillsammans med alla andra gäster i en fräsch och trygg miljö.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 1:a April
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: WILDSHACK - Mixafton för par,tjejer & killar
Middag: Nej, endast enklare tilltugg
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré: Tjej = 200:-, Par = 200:- (tjej 200:- kille 0:-), Kille 0:-


BED & BREAKFAST INKL. BASTU = ÖKAD GEMENSKAP OCH EXTRA MYCKET UPPLEVELSE !
Boka en härlig övernattning på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST som ENDAST är för swinggäster. Detta övernattningsalternativ är perfekt för alla par, tjejer och killar som önskar en härlig stämning och gemenskap i stället för att sitta ensamma på ett hotellrum. För att öka temperaturen extra mycket så har LOVESHACK BED & BREAKFAST även en BASTU som vanligtvis skapar flera heta och sköna möten. Oftast blir det även väldigt trevliga förfester i salongen samt i de olika rummen inledningsvis av kvällen.

Totalt har LOVESHACK BED & BREAKFAST 7 st. dubbelrum och 2 st. singelrum som är helt nyrenoverade, samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en bastu. På baksidan av fastigheten är det gratis parkering för alla som övernattar samt att det finns möjlighet att parkera både husbil, husbuss och husvagn och till dessa få el anslutet vid ett besök.

OBS! Boka med fördel Er övernattning i god tid då det oftast är fullbokat sista veckan innan aktuellt datum. Bokning görs i samband med anmälan på LOVESHACK´S HEMSIDA !


OM LOVESHACK
Att besöka LOVESHACK skall vara ENKELT ! Därför har LOVESHACK inget DYRT MEDLEMSKAP eller en DYR ENTRÉ som en del andra klubbar har. Man behöver inte ens vara medlem för att besöka LOVESHACK !

LOVESHACK är (kanske) Mellansveriges BÄSTA och TREVLIGASTE swingklubb för alla Er som önskar spännande och sköna möten med likasinnade i en trygg och avslappnad miljö. Klubblokalerna ligger ett par mil väster om Örebro och har GRATIS parkering intill fastigheten, samt även nära till tågstation där tåg från Sthlm, Gbg, Oslo och Hallsberg inkommer. LOVESHACK´S lokaler är helt nyrenoverade och har flera lekrum samt ett duschrum, bastu (2 st.), bar och en middagsdel där en god middag serveras vissa kvällar det är öppet. Detta för att skapa en härlig och avslappnad stämning samt ökad kontakt mellan alla Er gäster innan lekarna börjar i våra olika lekrum.

Kort sagt en perfekt miljö för Er som vill träffa likasinnade för spännande och härliga möten på flera ! Rekommendera gärna LOVESHACK till par eller singlar som Ni tror är sugna på att vilja besöka denna oas i Mellansverige. Mer information finns på hemsidan.


Massa härliga swinghälsningar/ LOVESHACK
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.