LUST LIGHT EDITION - LÖR 24:E MARS = 50% PÅ KVÄLLENS ENTRÉ

Hallå alla underbara par, tjejer och killar här inne på BC : )

Ena halvan av LOVESHACK har fått en kraftig släng av årets influensa och är i denna stund knappt vid medvetande. Därför blir lördagens LUST på LOVESHACK en "light edition" där allt bonus som vanligtvis ingår under kvällen skalas bort. Som kompensation får ALLA gäster denna afton HALVA PRISET på kvällens entré.

Med detta mycket trevliga och fördelaktiga erbjudande så finns det ingen anledning att stanna hemma på lördag eller besöka andra klubbar som tar en dyr entré samt kräver ett dyrt medlemskap. Låt LOVESHACK bli det självklara valet av klubb att besöka för att uppleva härliga och spännande kvällar tillsammans med andra till en låg kostnad UTAN medlemskap.

INFO OM KVÄLLEN
Datum: 24:e Mars
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 22.00
Pubafton: Nej
Välkomstdrink: Nej
Efterinsläpp: Nej
Inriktning: LUST - Mixafton för par, tjejer & killar
Middag: Nej
Vickning: Ja, klassisk LOVESHACK vickning
Medlemsavgift: Nej, LOVESHACK har inget medlemskap
Parkering: Gratis för bil, husbil & husvagn
Entré inkl. 50% rabatt: Tjej = 100:-, Par = 200:-, Kille 150:-


BED & BREAKFAST INKL. BASTU = ÖKAD GEMENSKAP OCH EXTRA MYCKET UPPLEVELSE !
För alla gäster som önskar extra mycket upplevelse under sitt besök så rekommenderas en övernattning på LOVESHACK´S eget BED & BREAKFAST som ENDAST är för swinggäster.

Här blir stämningen och gemenskapen oftast väldigt hög vilket är den perfekta inledningen på en skön och underbar kväll tillsammans på LOVESHACK. Som nyhet 2018 så finns nu möjligheten att krydda sin övernattning med en het och skön stund i bastun som finns på BED & BREAKFAST. Denna nya service gör verkligen varje besök extra lyxig samt att det ger en chans att verkligen kunna bekanta sig lite närmare med andra övernattande gäster som checkat in.

Totalt har LOVESHACK BED & BREAKFAST 7 st. dubbelrum och 2 st. singelrum som är helt nyrenoverade, samt ett gemensamt kök och en salong plus 3 st. toaletter, 2st. duschutrymmen och en bastu. På baksidan av fastigheten är det gratis parkering för alla som övernattar samt att det finns möjlighet att parkera både husbil, husbuss och husvagn och till dessa få el anslutet vid ett besök.

OBS! Boka med fördel Er övernattning i god tid då det oftast är fullbokat sista veckan innan aktuellt datum. Bokning görs i samband med anmälan på LOVESHACK´S HEMSIDA !


OM LOVESHACK
Att besöka LOVESHACK skall vara ENKELT ! Därför har LOVESHACK inget DYRT MEDLEMSKAP eller en DYR ENTRÉ som en del andra klubbar har. Man behöver inte ens vara medlem för att besöka LOVESHACK !

LOVESHACK är (kanske) Mellansveriges BÄSTA och TREVLIGASTE swingklubb för alla Er som önskar spännande och sköna möten med likasinnade i en trygg och avslappnad miljö. Klubblokalerna ligger ett par mil väster om Örebro och har GRATIS parkering intill fastigheten, samt även nära till tågstation där tåg från Sthlm, Gbg, Oslo och Hallsberg inkommer. LOVESHACK´S lokaler är helt nyrenoverade och har flera lekrum samt ett duschrum, bastu (2 st.), bar och en middagsdel där en god middag serveras vissa kvällar det är öppet. Detta för att skapa en härlig och avslappnad stämning samt ökad kontakt mellan alla Er gäster innan lekarna börjar i våra olika lekrum.

Kort sagt en perfekt miljö för Er som vill träffa likasinnade för spännande och härliga möten på flera ! Rekommendera gärna LOVESHACK till par eller singlar som Ni tror är sugna på att vilja besöka denna oas i Mellansverige. Mer information finns på hemsidan.


Massa härliga swinghälsningar/ LOVESHACK
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.