Erotisk middag, forced orgasm, GB, pump, färgade, transa

Vi söker deltagare till åtta olika träffar. Intresserad av någon av dem...skriv vilket nummer det är och övrigt som talar för dig som deltagare. Vi kan inte lova att svara alla.
1.
Par och kvinna inbjudes. En mycket representativ, sensuell, erotisk och social man vill bjuda en kvinna eller ett par på erotisk middag tillsammans med oss....eller ensam med en kvinna eller ett par utan oss....på fin och för ändamålet lämplig restaurang med kvinnan i centrum. Han vill ha en kvinna som gillar att vara snyggt klädd i nylonstrumpor och vackra underkläder. Under den vita duken sker det förbjudna. Han tar på hennes lår, för sin hand sakta upp längs hennes ben...han känner huden vid strumpkanten, noterar att hennes trosor har blivit mycket våta, för sakta trosorna åt ena sidan.... I hans dagbok finns en mycket härlig berättelse om tidigare erotisk middag där vi var med, både mannen och kvinnan med kvinnan i centrum. Den tänder oss fortfarande. En fantastiskt sexig situation i en förbjuden miljö. Fråga efter hans profilnamn. Vi får lämna ut det.
2.
Par och singlar inbjudes. En trevlig och social man, slank, ovanligt välutrustad, vill komma hem till oss...och ett dukat bord med vit duk som går ner till golvet. Under bordet vill han sitta och ligga naken. Runt bordet skall det vara 2-3 killar och 2-3-4 kvinnor som äter tillsammans. Han vill att alla ska vara utan strumpor, att alla trampar på honom och leker med hans kuk. Efter ett tag vill ha dra ner byxorna och underkläderna på alla...och sedan smeka, suga och slicka både fötter, lår och kön till dess att det går för precis alla runt bordet.
3.
Kvinna inbjudes. En man som är kunnig på forced orgasm vill komma till oss och ha oss som åskådare när han träffar en kvinna som vill uppleva forced orgasm. Som vill uppleva hur hon tappar kontrollen över sin kropp när den krampar av orgasmisk njutning med och mot den egna viljan gång på gång. Han vill hålla på länge. Gärna flera timmar både med och utan lugna stunder mellan orgasmerna. Speciella stimulerande leksaker kommer att användas på erogena punkter inne i kroppen och utanpå.
4.
Äldre killar inbjudes. Ett ungt par 27 år vill komma för att hon ska få uppleva GB både med färgade killar och ofärgade. Han vill titta på. Gärna fler än fem killar och bara trovärdigt helt friska killar eftersom paret vill ha mycket hårda tag utan kondom. Gärna slanka äldre killar med grova kukar som har varit med om många GB, är följsamma och vet att de fungerar ihop med andra i en grupp.
5.
Färgad kvinna inbjudes. Ett erfaret bi-par vill komma till oss tillsammans med två killar för att uppleva ett GB med färgad kvinna. Hon kan vara singel eller kvinna i ett par. Alla måste vara helt friska för att kunna sig hän fullt ut utan kondom.
6.
Killar och tjejer som gillar transa inbjudes. Vår vän TSNatasha vill komma till oss för en träff. Önskemålet är 3-5 killar och 1-2 kvinnor. Nyckelorden är kinky, bunden, rejält knullad i anal och hals, fist, strap-on, double anal. Sätter gärna på kvinnorna om de vill. Kondom skall användas. Oralt utan kondom för att få sperma i ansiktet med öppen mun.
7.
Orakad kvinna inbjudes. Flera killar vill komma till oss för att ha GB med kvinna som skall ha helt orakat kön, gärna med mycket hår och som gärna tar emot massor av sperma så det synligt blir massor av kladd på håret.
8.
Kvinna inbjudes. Ett par som gärna pumpar upp blygdläpparna på en kvinna med en bra pump vill komma för att göra det inför åskådare. Mycket svullna och mycket större kan blygdläpparna bli beroende på hur de ser ut vid starten. Om kvinnan vill mer än den sköna upplevelsen av känslan när blygdläpparna blir svullna så är de intresserade av att låta henne njuta av sex när svullnaden ger som mest känslighet precis som hon vill ha det.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.