Kvinna för återkommande träffar med lustfylld sex

Lust skapar lust och jag söker guldkant på mitt liv och vill på samma sätt vara din. Jag vill tillsammans med dig göra en njutningsfulla resa och utvecklas tillsammans, ses återkommande men inte ofta. Vill vara speciell för dig på samma sätt som du är speciell för mig men inget som påverkar vår vardag utanför bubblan. I alla fall inte mer än en lust som dröjer sig kvar i kroppen och en önskan om att träffas igen.

Jag är trygg och erfaren, nyfiken och inkännande, kåt och utmanande. Utsidan visar 183 cm, 85 kg, hyggligt tränad. Insidan triggar på att få utforska en ny kvinna, lekfullt, respektfullt och drivande. Tänder på att ge och få njutning på alla sätt som drivs av glädje, nyfikenhet och kåthet. Och även om första träffen är spännande så vill jag ses återkommande då sex är så mycket bättre med erfarenhet.

Söker dig som är reflekterande, kommunicerande och positiv och som vill utvecklas och njuta, som tillsammans med mig vill realisera några fantasier. Jag söker dig som är trygg och vet vad du vill och vill ses på riktigt, söker respekt för min tid och lovar samma tillbaka.

Jag lever i en sexuellt öppen relation och söker här med min sambos välsignelse, se vår parprofil på HJ-AB. Vi har en underbar vardag som vi sista åren kryddat med såväl swingersfester som väl valda äventyr på egen hand, vi har hittat en hobby som vi trivs riktigt bra med :-) Och jag förväntar mig att även min sambo får träffa dig över en kopp kaffe vid tillfälle och lever du i en relation så träffar jag gärna din partner också på motsvarande sätt.

Känner du igen dig? Skriv, jag ser fram emot att höra dina tankar och fantasier.
Mvh H
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.