Klassisk massage/tantra som kulminerar i Yonimassage

Jag erbjuder slanka/medelbyggda/något överviktiga kvinnor (BMI ca 17-28) främst erotisk/terapeutisk massage i en valfri kombination av klassisk massage/Tantramassage som, om du så önskar, kulminerar i yonimassage och kanske djuppenetrerande massage där jag dessutom, om du vill, lär dig tekniken så att du får orgasm vid varje onani eller samlag om du inte haft det tidigare.

Under massagen (djuppenetrerande massagen undantagen där dildo används) använder jag endast mina händer och massageolja (helst babyolja då den är skonsam och fri från skadliga kemikalier), som du införskaffar.

Mina behandlingar är gratis och vi har inte sex med varandra.

Oavsett vilken massage du väljer är syftet med denna terapeutiska/erotiska massage att vanlig massage helt förbiser kvinnans underliv såsom ljumskar, lårens översta del samt klitoris, slida, mellangård, och anus. För dig som normalt inte får orgasm vid samlag visar jag hur du kan guida din sexpartner för maximal njutning för dig. För dig som brukar få orgasm är denna massage ändå en helt ny upplevelse med maximal njutning och kraftiga orgasmer under behandlingen. Ingen lämnar oberörd mina behandlingar.

Jag erbjuder:

- Klassisk helkroppsmassage
- Tantramassage
- Yonimassage
- Djuppenetrerande massage av vagina samt anus

Du väljer vad du önskar.

Eftersom min rekommenderade behandling kulminerar i massage av dina mest intima delar iakttar jag största möjliga hänsyn till dina speciella förutsättningar och inleder mötet med att informera dig om precis vad jag kommer att göra för din maximala njutning och upplevelse.
Efter massagen har vi ett litet uppföljningssamtal där du får berätta om din upplevelse om du vill.

Om du provar på någon kombination av de massager jag erbjuder kommer du att uppleva något extraordinärt som du antagligen aldrig upplevt tidigare. Normalt får jag en ny bokning efter den första massagebehandlingen.

Vän eller partner får närvara under tystnad och stillhet för att inte störa behandlingens mål.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.