Finns du tjej som tänder på sex och stjärt lekar?

Du är inte kille eller transvestit. Jag är inte intresserad av er.

Du år en olydig tjej som tänder på tanken att ligga över mitt knä, din kjol uppdragen så dina trosor är blottade. Med öppen handflata smiskar jag din skinka utanpå trosan. Det smackar om handen och din skinka dallrar av stöten. Jag drar i trosan så den skär in mellan dina skinkor och jag kan träffa mer naken hud. Du gnyr och rycker till vid varje träff. I mellan åt smeker jag lår och insida för att ge dig kontrasten av smärta och njutning.
Jag drar ner dina trosor till knäna så din stjärt är helt blottad för mig, din fitta och stjärthål är nu helt synligt för mig. Jag smeker lite med handen innan jag plötsligt ger dig en ordentlig smisk igen följt av flera. Jag säger åt dig att sära skinkorna så att jag kan smiska hela vägen in mellan skinkorna och låren. Din stjärt är nu rosaröd och pulserande het efter mina handflata. Din olydiga fitta har inte kunnat hålla sig utan läcker ut sina kåtsafter över mitt knä.
Håller i ditt hår och styr ditt huvud så du ser mig. Din kåta lilla slyna, du kunde inte låta bli att kladda ner mina byxor, jag snärtar till dig en sista gång. Sen låter jag handen glida över fittan och stjärten.
Jag tror vi får gå över till något annat för att stävja den här lilla hyndan säger jag åt dig.
Du ligger fortfarande över mitt knä och jag tar fram olja som jag häller ut över stjärten. Med fingret masserar jag din analöppning. Trycker och pressar så muskeln slappnar av. Nu blandas stinget från dina hettande skinkor med njutningen från fingrarna som masserar. Fingret glider lätt in i din öppning och jag pressar in den en bit till.
Knip om mitt finger, säger jag till dig, jag vill känna dig krama fingret.
Du är lydig och kniper, jag kan känna hur det stramar runt fingret som jag långsamt för ut. Jag daskar till din skinka med andra handen så du rycker till, knip hårdare din lilla stjärt slyna, låt mig känna hur du kramar mig.
Du anstränger dig och jag kan känna att du är trängre.
Jag klappar ditt huvud, duktig flicka... Samtidigt för jag fingret in och ut ur dig medan du kramar om det.
Jag tar fram min "bendybeads", en leksak med kulor i fem storlekar som sitter i hop med varandra i en lång remsa. Först låter jag den minsta kula få tränga in men du är redan uttänjd så jag lirkar in nästa storlek också. Låter den röra sig in och ut ur din öppning innan jag pressar in den tredje kulan. Samtidigt häller jag ut ytterligare olja över stjärten så jag kan fortsätta med den större kulan. Med den fjärde kulan får jag tänja dig lite, jag juckar den fram och tillbaka tills din stjärt glider över mitten och kan sluta sig runt kulan bakom den.
Jag berömmer dig för hur duktig du är, nu har du bara den sista kvar. Jag får jucka kula flera gånger, låta den glida in en liten bit innan den glider ut, varje gång får den tänja dig lite mer. När den når mitten får din stjärt muskel tänja skönt så jag låter den vara där några extra sekunder. Tillslut är den helt inne och din stjärt kan stänga sig runt den. Jag låter den vara djupt inne i dig medan min hand leker lite med din fitta och läppar.
Nu stönar du som en riktig liten slyna. Stinget från skinkorna pulserar fortfarande i dig medan njutning strålar ut från din anal och din fitta som fingras av mig. Jag fortsätter att fingra och leka med din kåta fitta som rinner av safter, masserar clitoris tills jag märker att du är på väg att komma, då börjar jag långsamt att dra ut kulorna ur din stjärt. När du börjar skaka av orgasm drar jag ut resten av kulorna som får din orgasm att öka.

Är det någon tjej/kvinna där ute som lockas av det här?
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.